Завршен турнир у малом фудбалу у Jошаници

 Finale turnira u malom fudbalu u JosaniciВише од 15 година одржава се Светоилијски турнир у Јошаници, а ове године  за све љубитеље фудбала приређен је од 03. до 09. августа.

У организацији омладине села којој је припомогла Месна заједница , уз спонзоре и општину Жагубица као генералног покровитеља такмичење фудбалера у јуниорскоој и сениорској конкуренцији  протекло је фер и спортски.

У категорији играча пионира у утакмици за треће место састале су се екипе „Слога“ Јошаница и „Звезда“ Изварица. Боља је била екипа Слоге и тако освојила треће место на турниру, а резултат утакмице је  2:1.

За прво место играли су пионири екипа „Добро јутро“ Јошаница и „Хомољац“ Жагубица где је крајњи резултат 4:11, што значи да су победници у категорији пионира фудбалери екипе „Хомољац“ Жагубица. Када су у питању екипе сениора треће место заузели су фудбалери „Цоми и другари“ из Изварице, савладавши „Кумове“ из Крупаје са 3:О, док су за прво место играли „МЗ Лазница“ и  „Шампињони“. Крајњи исход надметања је 4:1.

Новчане награде, медаље  и пехаре, онима који су били најуспешнији, доделили су помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, председник Фудбалског Савеза општине Жагубица Дејан Тошић и председник Савета месне заједнице  Јошаница  Жељко Цојкић. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji