Тим фондације „Новак Ђоковић“ у жагубичком вртићу

 Donacija fondacije Novaka Djokovica zagubickom vrticuПредставници фондације „Новак Ђоковић“ обишли су 09. aвгуста Предшколску установу „Полетарац“ у Жагубици, а повод је била донација вртићу.

Малишани и њихови васпитачи почаствовани што су просторије освежили новим намештајем, играчкама и осталим стварима које су биле преко потребне, изразили су речи хвале за брзу реализацију  и добро остварену сарадњу.

Менаџер фондације Горана Џуџа Јаковљевић,  рекла је да је веома поносна што је донација за Жагубицу уприличена у кратком временском интервалу с обзиром да је конкурс расписан крајем прошле године и прецизирала да је ово први пројекат реализован у низу пројеката опредељених за реконструкцију  и адаптацију  предсколских и школских објеката у 20 градова широм Србије.

Помоћник председника општине Жагубица, Душан Милосављевић, истакао је  да вредност донације од 350 000 динара за вртић „Полетарац“ представља велику помоћ и захвалио фондацији Новака Ђоковић, која је помогла вртићу и тиме створила боље услове за рад.

Директор установе Вања Милутиновић, посебно је прецизирала да су запослени одушевљени разумевањем,  професионалношћу и ажурношћу запослених у фондацији и као знак захвалности гостима уручила  креативана рад који су стварали деца и васпитачи  Предшколске установе „Полетарца“. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji