Завршена прва фаза радова на реконструкцији Дома културе у Сувом Долу

 Uredjenje Doma kulture u Krepoljinu zavrsena prva fazaЛокално руководство општине Жагубица са председником Сафетом Павловићем на челу, труди се да мештанима у сваком селу подједнако обезбеди нормалне услове за живот и рад. Мање или више, у зависности од потреба,  ради се свуда па тако и у селу Суви До.

Становници овог насеља, после више деценија, добиће комплетно уређени Дoмкултуре, на чему се увелико ради. Активности на реконструкцији зграде ће се изводити по етапама, имајући у виду чињеницу да је објекат Дома у Сувом Долу потпуно руиниран и да представља један од по површина највећих објеката када се у обзир узму домови културе по осталим насељима у општини Жагубица.

Прва  фаза је у завршници, те је терен са сарадницима обишао и председник општине Сафет Павловић, како би се уверио у динамику посла и да ли све тече по плану.

Прва фаза радова на адаптацији Дома Културе у Сувом Долу обухватила је: реконструкцију крова у површини од 1500м кв са целокупном заменом кровног покривача, лимарске радове на целом објекту и зидање нових димњака, а у току су завршни послови у унутрашњости објекта који обухватају постављање челичних профила и израду спуштеног плафона од ригипс табли у делу сале и бине.

На уређењу зграде предстоји још доста посла али ће како кажу у Савету месне заједнице Суви До, све бити реализовано у складу са задатим роковима предвиђеним пројектном документацијом.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji