Припремни радови пред уређење игралишта у Осаници

 Pocinju radovi na uredjenju fudbalskog igralista u OsaniciФудбал у општини Жагубица је водећа и најраспрострањенија игра свих генерација,посебно деце и омладине. Том чињеницом се управо и води локална самоуправа која се труди да обезбеди добре услове за фудбал, те је тако један од терена који се уређује и игрлиште у Осаници, које није сређивано годинама уназад.

“Терен ће моћи да користе сви који то желе, а истовремено и фудбалери новооснованог фудбалског клуба у Осаници”, рекао је председник Mесне заједнице „Победа“  Осаница Игор Њамцић и истакао да сређивању истог претходе и бројни припремни радови који су у току.

С обзиром да је фудбалски клуб из Осанице сачињен од искусних али и оних мање искуснијих играча, нови терен ће свакако бити погодан за стицање  фудбалских вештина, те ће бити и мотивација више за победе.

Локално руководство општине Жагубица, поред овог планира сређивање терена за спорт и у селима која их тренутно не поседују, како би сви заинтересовани имали подједнако добре услове и могућност да развијају и негују спортски дух. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji