Допуњен Легат фотогрфија аутора Станка Костића

 Izlozba Stanka Kostica u PetrovcuЛегат фотографија познатог уметника Станка Костића који се налази у Завичајном музеју у Петровцу на Млави,  допуњен је новим фотографијама које су посетиоци имали прилике да виде на отварању изложбе у петак, 05. августа. Приказана је  21 фотографија и документарни део о самом уметнику, сликан и сниман на просторима општина Петровац на Млави и Жагубица.

Директор Завичајног Музеја Петровац на Млави Жаклина Перић, истакла је да је сарадња са општином Жагубица изузетна и најавила да ће фотографије Станка Костића у Жагубици бити изложене крајем септембра месеца, такође у завичајном музеју, те ће и љубитељи уметности општине Жагубица имати прилике да уживају у новитетима.

Отварању изложбе поред ужег руководства општине Петровац на Млави присуствовали су и чланови Улух –а и предствници Завичајног музеја општине Жагубица.

Легат фотографија аутора, уметника Станка Костића, постављен у Завичајном музеју у Петровцу на Млави, садржи укупно 51 фотографију, а изложба ће бити отворена до десетог септембра. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji