Завршен Светоилијски турнир у малом фудбалу у Жагубици

 Zavrsen turnir u malom fudbalu u Zagubici 2016Tрадиционални Светоилијски турнир у малом фудбалу који се у Жагубици одржава последње недеље јула месеца, завршен је у недељу.

Такмичење се у Жагубици одржава већ више од две деценије, а сваке године добија на значају. Организатори су ове године били Месна заједница „Врело“ Жагубица, Фудбалски клуб „Хомољац“ Жагубица и Фудбалски Савез општине Жагубица, уз подршку локалне самоуправе.

У финалној утакмици у кетегорији пионира екипа "Хомољац 1" Жагубица победила је екипу "Слога" из Јошанице са 2:1, док у категорији сениора, у утакмици између "Врело" Жагубица и Месне заједнице "Победа" Осаница, победила је екипа "Врело" из Жагубице са резултатом 2:0 и тако освојила овогодишњи турнир у категорији сенора.

Победницима су уз честитке све најбоље пожелели помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, заменик председника Скупштине општине Жагубица Миле Перић и председник Фудбалског Савеза општине Жагубица Дејан Тошић.

Најбољи су добили новчане награде и медаље и то:у категорији пионира за прво место  екипа „Хомољац 1“ Жагубица, за друго „Слога“ Јошаница, а за треће „Орлови“ из Рибара. У сениорској конкуренцији првопласирани су били фудбалери екипе „Врело“ Жагубица, другопласирани екипа Месне заједнице „Победа“ Осаница, а трећи ОФК „Хомоље“ Жагубица. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji