Завршен Петровдански турнир у Осаници

 Zavrsen turnir u malom fudbalu u OsaniciФинално вече Петровданског турнира у Осаници  12. Jула, протекло је у доброј атмосфери, уз велики број посетилаца. Такмичарске екипе су навијачима приредиле добар фудбал са доста ефикасних голова, а играчима су својим присуством на турниру подршку пружили председник општине Жагубица Сафет Павловић и помоћник председника Душан Милосављевић.

Председник Mесне заједнице „Победа“ Осаница Игор Њамцић, рекао је да је турнир организовала месна заједница под покровитељством локалне самоуправе, да су од самог почетка такмичења све утакмице игране поштено и коректно и захвалио свима који су учествовали у организацији.

У категорији пионира прво место заузела је екипа „Слога“ из Јошанице, друго Лазница из Лазнице  док су трећепласирани били „Клинци прворимци“ из Осанице.

Финална утакмица у сениорској конкуренцији где су играле екипе Мењачница „Врабац“ и „Балановић“ Осаница, завршена је резултатом 3:1, док су пехар за треће место добили играчи фудбалске екипе „Кафаница Беч“.

Медаље новчане награде и пехаре додељивали су помоћник председника општине Душан Милосављевић,  председник Савета месне заједнице „Победа“ Осаница Игор Њамцић и преседник Ловачке секције Осаница Велизар Костић.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji