Жељко Димитријевић гост на 14. Сабору „Врела Хомоља“ у свом родном крају

 Predsednik opstine Zagubica poklonio Dimitrijevicu zastavu opstineЖељко Димитријевић, европски шампион у бацању чуња и носилац златне медаље светског рекорда у тој атлетској дисциплини , био је један од почасних гостију 14. Сабора „Врела Хомоља“ у Жагубици, заједно са својим другом Миланом Шолајом, бацачем копља.

У кабинету педседника општине Жагубица уприличен је и дочек за врхунске спортисте где је било прилике да председник општине Сафет Павловић и председница Скупштине општине Оливера Пауљескић,са параолимпијцем Димитријевићем разговарају о  утисцима са самих такмичења, напорним тренинзима са тренером Ненадом и свему ономе што прати живот једног Светског спортисте.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић је у знак постигнутог успеха, труда и залагања да најбоље представи свој родни крај, Жељку Димитријевићу, предао заставу општине Жагубица.

Димитријевић је обећао да ће се застава завиорити на Олимпијским играма у Рију овог лета где ће учествовати,као и на осталим такмичењима на којима ће са задовољством и пуног срца бити амбасадор Србије, општине Жагубица и родног места Рибаре.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji