Одржана III седница Скупштине општине Жагубица

 3 Sednica SO ZagubicaУ Жагубици је одржано треће Скупштинско заседање одборника Скупштине општине  Жагубица којом је председавала председник СО Оливера Пауљескић са сарадницима:  замеником председника Скупштине општине Милетом Перићем и секретаром Скупштине Томиславом Милојевићем.

Седница је завршена након нешто више од 30 минута, а сам ток исте образложила је председник Скупштине Оливера Пауљескић која је издвојила и најзначајнија питања, одлуке и решења подржана од стране одборника локалног парламента чије усвајање представља важност за даљи рад локалне самоуправе :

„Даншњу седницу карактерише усвајање Предлога годишњег програма заштите и уређења коришћења пољопривредног земљишта општине Жагубица за 2016. годину,  Предлога Одлуке о измени Одлуке о општинским административним таксама, Предлога Одлуке о образовању комисије за планове општине Жагубица, Решења о именовању комисије за израду годишњег програма заштите уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Жагубица, као и Извештаја o раду Oпштинске управе општине Жагубица за 2015. годину. Такође је именован вршилац дужности директора Центра за Социјални рад за општине Петровац на Млави и Жагубицу. Ову дужност у наредном периоду обављаће Јасминка Николић“, рекла је Оливера Пауљескић.

Заседање, како је навела председник Скупштине општине Жагубица, Оливера Пауњескић,окарактерисано је ефикасним радом одборника и предлагача.

Дневни ред  треће седнице СО Жагубица, одржане у понедељак 27. јуна,  садржао је 13. тачака и одборничка питања. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji