Апел потрошачима воде - ЈКП “Белосавац” Жагубица

 JKP Belosavac ZagubicaJавно комунално предузеће “Белосавац“ Жагубица у свом пословању сусреће се и са проблемом  наплате воде од корисника услуга. Како наводи шеф рачуноводства Јова Милошевић, жагубичко комунално предузеће газдује са више водовода па је и дуг у складу са тим вишемилионски, стога је потрошачима упућена молба да измире дуговања:

„Уколико потрошачи не измире дуг за утрошену воду бићемо у прилици да наплату извршимо судским путем и такође искључивању потрошача са водоводне мреже. Услуга испоруке воде биће ускраћена свим потрошачима који не буду измирили своје обавезе до 01. јула 2016. године. Велики број бројила води се на преминула лица што је још једна од потешкоћа за наплату, те позивамо наследнике преминулих да бројила пребаце на своје име како би радницима „Белосавца“ олакшали посао“,  рекао је Милошевић. 

Поред позива да дуг измире у предвиђеном року, Милошевић је  потрошачима који се водом снабдевају са изворишта „Белосавац“ предочио да ће уплатом закаснелих обавеза у предвиђеном року избећи и накнадне вишеструко веће трошкове искључења и поновног укључења на водоводну мрежу.  

 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji