Уређење игралишта у Крепољину

-asfaltiranje sportskog terena u KrepoljinuАктивности на сређивању школских дворишта, игралишта и спортских терена у насељима на територији општине Жагубица спроводе се ефикасно и успешно, како би спортисти имали боље услове за игру. Тако је на иницијативу Савета месне заједнице „Горњак“ из Крепољина, локална самоуправа издвојила одређена средства за асфалтирање игралишта за мали фудбал у поменутом насељу, а радове је обишао и председник Mесне заједнице „Горњак“ Крепољин, Предраг Ивковић.

Том приликом, он је истакао да се наставља са обећањима датим грађанима по насељима, па и спортистима:

„Инвеститор радова је Дирекција за изградњу и развој а наравно великог удела има и  Месна заједница „Горњак“ у сарадњи са локалном самоуправом. Посебно бих нагласио да ће ускоро бити финализирани и послови на изради парка за децу у Крепољину што истичем са великим задовољством, јер Крепољин то до сад није имао“, рекао је председник Месне заједнице „Горњак“,Предраг Ивковић.

По завршници активности на терену за мали фудбал, спортисти Крепољина имаће већи мотив за постизање бољих резултата на утакмицам, као и више елана и воље да се забаве, играју фудбал, развијају моторику и спортски дух.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji