Девети „Сусрети организатора манифестација“ у Привредној комори Србије

-Martina Lukic dir TO ZagububicaОвај стручни скуп,сваке године окупља велики број учесника,како из наше земље тако и из иностранства.

Организатор „Сусрета“ је Удружење „Туризам и манифестације“ на чијем се челу налази госпођа Миланка Цветковић са којом Туристичка организација општине Жагубица има дугогодишњу сарадњу а такође је и члан овог Удружења.

Туристичка организација Жагубица искористила је ову идеалну прилику за промоцију, те су на скупу учествовали у категорији  за „Нај промо филм“, затим у категорији за „Нову манифестацију“ као и у делу програма под називом „Заборављена Србија“.

Тема промо филма, била је манифестација „Привег“ која се одржава у насељу Лазница, што је изазвало велико интересовање код присутних,а поменута манифестација била је представљена и у делу „Заборављена Србија“.

Као Нову манифестацију,Туристичка организација је представила „Хомољску саксофонијаду“ која се одржава у Сувом Долу.

Активно учешће ТО Жагубица у целокупном програму „Сусрета“ резултирало је успостављањем  нових сарадњи,заинтересованошћу људи који не познају традицију и обичаје Хомоља као и учвршћивање већ остварених пријатељстава.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji