Опредељена средства по Јавном конкурсу спортским душтвима и верским заједницама

-Opstina Zagubica Општина Жагубица је и 2016. године расписала Јавни конкурс за расподелу буџетских средстава за Удружења грађана, друштвене и верске заједнице од општег и јавног интереса које се финасирају или суфинансирају из Буџета општине Жагубица,  те је 12. фебруара председник општине Сафет Павловић, потписао уговоре са представницима верских заједница и спортских удружења са подручја општине Жагубица који су пројектима аплицирали за дати новац.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, том приликом је истакао да су реално сагледане могућности и жеље, средства опредељена према потребама и приоритетима, а заменик председника општине Љубиша Јовкић  потпуније образложио колико је значајно помагати свим структурама становништва, и посебно истакао област спорта, где је укупна вредност опредељених средстава 10 милиона динара и  тиче се трошкова одређених спортских организација за целу текућу годину.

Корисници који су задовољили критеријуме за добијање новчаних средстава за реализацију активности наведених у пројектној документацији изразили су чврста обећања да ће новац искористити правилно и упутили захвалност локалном руководству које ће се потрудити да традиционалну праксу спроводи и убудуће са жељом  да новац у потпуности оправда сврху за коју је и предвиђен и да се свима подједнако помогне. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji