Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Решено питање снабдевености водом за насеља Изварица и Рибаре

-Reseno pitanje vodosnabdevanja u Ribaru i IzvariciМештани насеља Рибаре и Изварица у протеклом периоду сусретали су се са бројним проблемима по питању водоснабдевања, а локално руководство у намери да их реши предузело је одговарајуће мере. Неадекватно снабдевање пијаћом водом , по речима председника двеју месних заједница, проузроковано је грешком извођача радова који су 2011. године, нестручно обавили посао.

Оно што је најбитније, јесте да су грешке исправљене и да je експлоатациона бушотина у Рибару предата на одржавање Јавном комуналном предузећу „Белосавац“ Жагубица.

Пуштању у рад водоводног система, присуствовао је и председник општине Жагубица са сарадницима, директором ЈКП „Белосавац“ и ЈП дирекције за изградњу и развој општине Жагубица.

Председник општине је том приликом истакао да је проблем водоснабдевања ова два насеља трајно решен.

Захваљујући ангажовању извођача радова фирме „Геодрил“ из Београда, и надзорног органа фирме ГЕВЕВОРК – а из Смедерева, здрава и исправана пијаћа вода потекла је кроз водоводне цеви до свих домаћинстава Рибара и Изварице. Узимајући у обзир да је водоснабдевање житеља свих насеља општине Жагубица приоритет, решавање поменутог питања за локалну самоуправу представља велики успех.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji