Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Започети радови у улици Ивана Косанчића

-Oktobar - ulica Ivana Kosancica u ZagubiciУ жељи да сва насеља у општини Жагубица буду уређена како би мештани боље живели, брже иефикасније стизали до својих имања, а најпре од куће до посла и обратно, локално руководство општине Жагубица спроводи разне активности.

Многи локални путеви и улице по насељима су већ уређени, како је и обећано, а у појединим су активности у току, што је потврда да грађевинска сезона не јењава.

Место где се изводе радови обишло је и уже руководство општине Жагубица.

“Пред почетак јесењих киша једна од најпроблематичнијих улица је и улица Ивана Косанчића у Жагубици. Половина улице је заједно са каналима поред пута урађена прошле године и тај део је добар. Међутим, друга половина где нема канала, стално је подложна великим водама које се сливају са батаљонског брда и материјал којим је пут насипан наносе доле па се сада поново ради насипавање које је тренутно решење, јер је овај пут био скоро непроходан. Дирекција за изградњу и развој општине Жагубица ставиће у план рада за наредну годину комплетно уређење ове улице заједно са каналима и осталим радовима који су неопходни како би улица била функционална, тако да ће мештани већ почетком пролећа 2016. добити и трајно рашење, а то је комплетно урађена улица Ивана Косанчића”, навео је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Житељи поменуте улице имали су прилике да са председником општин еСафетом Павловићем, разговарају и о осталим потешкоћама са којима се сусрећу, те ће локална самоуправа покушати да у наредном периоду размотри и реши приоритетне проблеме.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji