Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Обележен Дан здраве хране у Лазници

-Dan zdrave hrane u Laznici 2015Кампању Октобар-месец правилне исхране реализују Заводи за Јавно здравље од 2001. године, под покровитељством Министарства здравља Републике Србије, а подршку пружају здравствене и образовно-васпитне установе, друштвено-хуманитарне, спортско-рекреативне, културне и друге организације и удружења.

Занимљивим садржајима се сваке године Дан здраве хране обележава и у установама општине Жагубица, па тако и у Основној школи “Јован Шербановић” у Лазници.

Предавање о здравој исхрани је неизоставни део целе приче, где је по речима субспецијалисте за дијететику др Саше Дражиловића, циљ да се најшира популација информише и стекне нова знања у вези са здрављем и правилним навикама у исхрани и формира исправне ставове о храни која је најбоља и посебно прилагођена сваком организму.

Поред предавања, Дан здраве хране у Лазници обележен је и кратким културно- уметничким програмом који су извели ученици свих разреда лазничке основне школе у присуству родитеља, директора школа, наставника, као ипредставника локалног руководства општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji