• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Каратисти из Жагубице заузели прво место на карате Купу у Књажевцу

Karate kup u KnjazevcuУ организацији карате клуба Мусасхи из Књажевца, 13. априла , одржан је карате Куп Књажевца. Учествовало је 12 клубова из Источне и Јужне Србије, а  карате Клуб Пантери остварио је изузетан успех. У укупном пласману где се такмичило око 250 такмичара, карате клуб из Пожаревца заузео је прво место.

„С обзиром да нека деца тренирају непуних месец  дана, на данашњем такмичењу прошли смо  јако лепо.  Добили смо два пехара - један као најмасовнија екипа, а други као најтрофејнији клуб, јер имамо преко 60 медаља, колико смо до сада могли да избројимо. Задовољан сам како је такмичење прошло. Наравно, могло је бити боље, али смо веома мало времена имали да се спремимо за ово такмичење. Деца ће и даље активно тренирти и спремати се за следећа такмичења која предстоје“, истакао је тренер Карате клуба „Пантери“ Жељко Филиповић.

Крајњи резултат је следећи :

Високо прво место за кк Пантери  из Позаревца, друго .кк Бусхидо из Лесковца, и треће место за кк Сенсеи из Лесковца.

Чланови карате Клуба "Пантери", учесници такмичења из Жагубице и Лазнице, вратили су се кућама са медаљама које су потврда ангажовања и успешног тренирања у протеклом периоду. Препуни утисака са овог Карате Купа наставиће са припремама  за предстојећа такмичења  која  ће се одржати 10. маја у Лесковцу и 17. маја у Жагубици  где ће бити домаћини Карате купа који ће окупити око 300 учесника из преко 20 клубова.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=D0Uxgy1jTH4{/videobox}


© 2020 Општина Жагубица
design by XB