Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Jeсења акција добровољног давања крви

-Akcija davanja krvi u Zagubici - oktobar 2015Преко 50 давалаца одазвало се акцији добровољног давања крви коју је организовао Црвени крст општине Жагубица у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије.

Доктор медицине Маја Недељковић, посебно је истакла податак о укључивању великог броја ученикаи младих који су препознали да могу допринети излечењу оних којима је крв потребна и искористили могућност да узму учешће.

„Било јеи стандардних добровољаца који се редовно укључују у акције и одазивају позиву. Сви су здрави, способни, спремни да своју драгоцену течност поклоне другима и посебно расположени што је веома важно“, додалаје др Недељковић.

С обзиром да велику помоћ последњих годинапружа и Техничка школа Жагубица, директор Душан Милосављевић, захвалио је свима на успешној сарадњи рекавши да је одзив ученика веома добар што га изузетно радује, јер то раде добровољно.

Од укупно 56 пријављених, 46 је дало крв, а 12је одбијено, рекаоје Дејан Николић, секретар Црвеног крста општине Жагубица. По његовим речима, јесења акција добровољног давања крви окарактерисана је као успешна, а представља велики подстицај младима да буду хумани и помогну увек када је то потребно.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji