Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршена Дечија недеља у општини Жагубица

-Decija nedelja u ZagubiciДечија недеља обогаћена различитим садржајима у жагубичким основним школама и вртићу завршена је пријемом првака у Дечији савез у школи „Јован Шербановић“ у Крепољину, спортским играма у Лазници, као и модном ревијом „Дете у оделу одраслог“ у Дечијем вртићу „Полетарац“ у Жагубици.

Основци крепољинске школе су припремили кратак програм за најмлађе ученике првог разреда и поделили им беџеве који ће их сећати на полазак у школу. Свечаности су поред директора oвe образовне установе, присуствовали и запослени, као и родитељи, пружајући деци моралну подршку.

„Од активности у школи смо ове године имали маскембал за ученике млађих разреда, док су ученици старијих разреда за све нас приредили један леп дечији вашар. У четвртак је био пријем првака у Дечији савез и том приликом је приређен један пригодан програм, и наравно, за њих је то један битан дан у животу, јер поћи у школу је нешто што ми сви памтимо целог живота, и представља неки наш темељ за будућност“, истакао је Марко Михајловић, учитељ ОШ „Јован Шербановић“ из Крепољина.

Основна школа у Лазници потрудила се да активности и ове године током недеље детета прилагоди узрастима ученика, те су спортске игре изазвале навеће интересовање, а најбољима су за прва места додељене скромне награде, свеске, оловке и остали школски прибор.

Поред основаца, најмлађи у Дечијем вртићу „Полетарац“ имали су прилике да по први пут у модној ревији „Дете у оделу одраслог“ прикажу уникатне моделе родитеља и тако креативно осмишљен програм улепшају својим наступом.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji