Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

ЈКП Белосавац поднело кривичну пријаву против лица која су дизала лажну панику

-JKP Belosavac ZagubicaЈавно Комунално предузеће “Белосавац“ Жагубица, ове грађевинске сезоне ангажовано је на бројним пословима који се изводе у општини Жагубица, па су тако недавно завршени радови на уређењу корита реке Млаве, где је активности такође, спроводило поменуто предузеће. Мештанима је решен проблем који су приликом обилнијих падавина имали годинама, међутим и поред тога, јавиле су се несугласице, директно упућене на рачун извођача радова.

„Информације које су се појавиле на друштвеној мрежи и у дневом листу „Блиц“ нису тачне и овом приликом желим то да демантујем. Дотичне особе, Ненад Пистолић, председник Удружења спортских риболоваца и г – дин Живојин Трифуновић из Жагубице, објавили су да је у реци Млави настао помор риба за време извођења радова од стране ЈКП „Белосавац“, и то у количини од око 500 килограма. Посебно истичем да је на лице места изашао председник комисије надлежан за ту област и констатовао да је угинуло свега 17 примерака рибе, што није ни приближно наводима који су доспели у јавност. Због нетачних навода поднета је кривична пријава против наведених особа како би се доказала истина“, рекао је Срђан Којадиновић, директор ЈКП „Белосавац“ Жагубица.

Уређење речног корита Млаве општина Жагубица је уз дозволе, сагласност и сву потребну документацију, радила уз свесрдну помоћ и подршку Јавног водопривредног предузећа „Србијаводе“, а по речима директора ЈКП „Белосавац“ Срђана Којадиновића несугласице које су се јавиле, решаваће надлежни органи, те ће и коначан исход целе ситуације бити у складу са одредбама законске регулативе.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji