Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дани гљива и биља Хомоља у Крепољину - 17. и 18. октобар

-Dani gljiva i bilja u Krepoljinu 2015Еколошко друштво студенац из Крепољина у сарадњи са Туристичком организацијом општине Жагубица и ове године организује манифестацију дани гљиваи биља Хомоља 17. и 18. октобра.

Терени су као и ранијих година, одронци Бељанице, односно „Липова раван“. Организатори се надају да ћеове године до одржавања манифестације бити обележена и гљиварска стаза, тако да ће учесници лакше моћи да обилазе терене и да сакупљају гљиве. Изложба гљива са одговарајућим еколошким програмом и са припремом еколошке трпезеи другим традиционалним догађајима, планирана је 18. октобра.

„Очекујем да ћемо ове године имати велики одзив и да ће на терену, анаравно и на самој изложби бити велики број гостију из различитих крајева. Овом приликом желим да позовем све грађане да једноставно дођу и придруже нам се“, рекла је Микица Петровић, члан Еколошког друштва „Студенац“ из Крепољина.

Организациони одбор манифестације труди се да сваке године догађај обогати и новим садржајима. Ове године Манифестација „Дани гљива и биља Хомоља“има већи значај. Наиме, ово је десета јубиларна година одржавања ове едукативне и већ препознатљиве манифестације. С тим у вези,указала се потреба да сеи материјалним доказима поткрепи трајање ове приче, тако је припремљена и овихдана излази из штампе публикација „Дарови природе“која осликава богатство Хомоља.

Централно место дешавања пратећег садржаја Манифстације „Дани гљива и биља Хомоља“ биће новоуређени Дом културе у Крепољину.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji