• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Инвалиди и пензионери насеља Крепољин користе нове просторије

-Prostorije za penzionere i invalide u KrepoljinuИнвалиди и пензионери насеља Крепољин сваке друге суботе организују дужења где размењују мишљења, планирају активности и бар на кратко забораве на свакодневне проблеме.

У просторији, коју им је поклонила локална самоуправа имају све потребне услове да им тренуци које заједно проводе буду посебни, а истовременои упамћени углавном по лепом - смеху и шали.

Углавном уз разне друштвене игре, време брзо прође, а када буду почели и са организацијом рођенданских славља, време од 17 до 20 сати, које је сада предвиђено за окупљање, сигурно ће се и продужити.

Локална самоуправа ће свакако радити и на томе да и суграђани осталих насеља добију просторије које ће користити и пензионери и особе са посебним потребама, а удружење „Инвалиди Хомоља“ ће уз предлоге и сарадњу са општинском организациом пензионера и инвалида, заједно надаље радити на организацији путовања и свега осталог што би овој  популацији становника живот учинило занимљивијим и донекле лепшим.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=Tuohw4qfrrg{/videobox}


© 2019 Општина Жагубица
design by XB