Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Поклон ловцима за Дан oпштине – отворен Ловачки Дом у Жагубици

-Lovacki dom u ZagubiciПригодним програмом, обележен је завршетак радова на изградњи Ловачког дома у Жагубици, другог по реду у општини у протеклих годину дана.

По речима доктора Бранислава Живковића, председника Ловачког удружења “Јован Шербановић” у Жагубици, добра воља је првенствено била мотив да се крене у реализацију изградње овог објекта који је по пројектној документацији направљен по најновијм стандардима. Локално руководство у жељи да помогне, интензивирало је сарадњу са Удружењем ловаца Хомоља, надлежним Министарством управе за Шуме Србије и Кинолоским савезом, па су ловци за Дан општине добили леп поклон: просторију за сопствене потребе у згради адптираног Старог Дома и Ловачки дом са смештајним капацитетима.

Захвалнице су за помоћ у изградњи идобру сардању примили г –дин Миодраг Стрнад, представник Управе за шуме, др Махмуд ал Дагистани,генерални секретар Кинолошког савеза Србије ипредседник општине Жагубица Сафет Павловић.

Врпцу су пресекли најстарији ловац у општини Раја Перић заједено са председником општине Жагубица и председником Удружења “Јован Шербановић“, а потом је уследио иобилазак просторија.

Ловачки Дом у Жагубици, који је предат на коришћење, само је још један доказ шта се све може, када се људи окупе и сложе око лепог циља за свеопшту добробит, у овом случају развој ловног туризма са тенденцијом да Хомоље у ловству постане центар Источне Србије.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji