Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Безбеднији услови за боравак деце у школи “Моша Пијаде”

Unapredjenje energetske efikasnosti u os u ZagubiciПоводом прославе Дана ослобођења општине Жагубица уприличена је свечаност поводом отварања три објекта у интересу бољег и квалитетнијег живота мештана. Повод за славље имали су и запослени у Основној школи “Моша Пијаде” Жагубица, на челу са директорком Снежаном Николић, јер су реализацијом пројекта “Унапређење енергетске ефикасности” ученицима пружени услови за безбеднији боравак у установи.

Опредељени износ новца који је локална самоуправа обезбедила у сарадњи са Министарством рударства и енергетике искоришћен је на ефикасан начин, те је на згради школе стара столарија замењена новом и урађена фасада која ће омогућити уштеду на грејању, што је такође био један од циљева.

Радове је завршеним прогласио председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић, а директорка школе се том приликом посебно захвалила локалном руководству општине Жагубица на великоj помоћи и подршци, као и Министарству рударства и енергетике.

Школу су заједно са председником општине Сафетом Павловићем, народним посланоком Оливером Пауљескић и г – ђом Николић, обишли игости који су посетили Жагубицу, изразивши дивљење ефикасношћу одрађеног посла на реконструкцији објекта.

Уређење школе допринеће постизању већих резултата што наставника и учитеља, тако и ученика, а локална самоуправа која је испунила још једно дато обећање, потрудиће се да поред школства, где је протеклих годину дана уложила много, ни на осталим пољима не заостаје пружајући помоћ и подршку.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji