Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Мештани Крепољина добили Дом културе

-Renovirani Dom kulture u Krepoljinu 2015После низа година, грађанима Крепољина предат је на коришћење Дом културе који је у потпуности реконстуисан и адаптиран средствима локалне самоуправе.

Врпцу су пресекли народни посланик у Скупштини Републике Србије Оливера Пауљескић и председник Месне заједнице „Горњак“ Крепољин Предраг Ивковић, у присуству председника општине Жагубица Сафета Павловића, најближих сарадника и бројних мештана.

Комплетно обновљено старо здање Дома у Крепољину, некада јединог места за окупљање житеља овог насеља, стављено је у функцију, а имаће вишеструку намену јер ће у њему активности спроводити Удружење „Инвалиди Хомоља“, Ловачка секција, Фудбалски клуб „Рудар“ и Културно уметничко друштво „Младост“ из Крепољина, којима су додељене просторије.

У знак захвалности кратак програм приредили су чланови КУД-а „Младост“ , а присутне је у свом обраћању поздравио председник општине Сафет Павловић, и свим грађанима честитао Дан општине, а такође им је пожелео срећне предстојеће активности у реновираном Дому културе, као и да још дуго година у заједништву са локалном самоуправом граде и учествују у побољшању животног стандарда у својој општини.

У адаптацију објекта уложено је доста, како новца, тако и труда и рада, почев од зидова, подова, изолације, расвете и свега што је било потребно како би зграда служила намени. С обзиром на наведено, локално руководство изражава наду да ће се просторије чувати и ваљано користити.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji