Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општинско веће одржало 65. седницу

-Odrzana 65 sednica veca opstine ZagubicaОпштинско веће општине Жагубица одржало је 65. седницу на којој су чланови разматрали 9. тачака, а истом је председавао заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

На дневном реду нарене седнице Скупштине општине Жагубица која ће свечано бити одржана 25. септембра са почетком у 12 сати, наћи ће се прва тачка коју су подржали чланови већа, а то је предлог Одлуке о додели признања поводом Дана општине, те ће том приликом бити додељене 4 плакете и 10 дипломе.

Већници су у договору са председавајућим и сапредседником општине договорили да се помоћ у складу са могућностима упути спортским клубовима и установама из округа који су захтевима изразили своје потребе, а молбе мештана општине Жагубица за помоћ биће упућене надлежним установама које ће тимски одлучивати о томе под којим условима се може добити помоћ и ко на исту има право у складу са нормативима.

Попред председника општине Жагубица Сафета Павловића и чланова већа заседању су присуствовали начелник Општинске управе Животије Илић, председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић, као и шефови и представници ресорних одељења Општинске управе.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji