Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Првак Општинске фудбалске лиге за сезону 2014/15. ФК ,,Јасеновац,, Крепољин

-Prvak opštinske fudbalske lige za sezonu 2014-2015 Jasenovac KrepoljinПрвак Општинске фудбалске лиге Фудбалског савеза општине Жагубица за сезону 2014/2015 године је Фудбалски клуб "Јасеновац" из Крепољина, те је почетак нове сезоне у Општинској лиги била добра прилика да овај клуб добије и заслузено признање, пехар за постигнуте резултате.

"Било је доста густо... До задњих два кола није се знало ко ће да буде првак. Могу рећи да сам врло поносан  на своје играче. Ишли смо у бараж, где назалост нисмо успели, изубили смо од Салаковца са 2-1, али шта је ту је. Фудбал се игра за победе и порезе", рекао је председник ФК "Јасеновац" Крепољин Драгиша Петровић.

Прва утакмица одиграна је на стадиону Фудбалског клуба "Рудар" у Крепољину, а састали су се општински Фудбалски клуб "Хомоље" Жагубица  и Фудбалски клуб "Јасеновац" Крепољин.

Што се тиче даљих планова и резултата у предстојећој сезони председник Фудбалског клуба "Јасеновац" се нада бољој игри и наравно победама.

Пехар је уручио председник Општинског фудбалског савеза Жагубица Дејан Тошић, пожелевши играчима фер игру и добре резултате.

"Ове године учешће је узело девет екипа. То су добро организоване екипе које заслужују да се такмиче и које имају велику помоћ и добру сарадњу са Фудбалским савезом, са Спортским савезом и руководством општине Жагубица који несебично помажу, како око организовања такмичења, тако и око изградње инфраструктурних објеката у свим насељима где се фудбал игра на територији наше општине", истакао је Дејан Тошић.

Утакмицу су судили Жељко Радовановић, као главни судија, први помоћник је био Урош Миленковић, а други Жељко Поповић.

Резултат утакмице је 3-1, у корист Јасеновца, а предстојећег викенда поменути тим биће домаћин општинском Фудбалском клубу "Селиште" из Селишта.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji