Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

У току су припреме за Дан општине Жагубица

-Pripreme za Dan opštine ŽagubicaРад локалног руководства општине Жагубица првих дана септембра бележе и интензивније активности које обухватају припреме за обележавање 25. септембра, Дана општине, па је, сходно томе, председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић укратко и најавио неке од планова за тај важан дан, како би се гости и сами грађани Жагубице и околних насеља информисали и увеличали славље.

„У току су припреме свечаног обележавања Дана ослобођења и тим поводом биће обележена свечана седница Скупштине општине Жагубица. У склопу обележавања Дана општине свечано ће бити отворен Дом културе у Крепољину, Дом културе у Жагубици и Ловачки дом у Жагубици. Дан општине биће и прилика да се свечано обележи завршетак радова на енергетској ефикасности у Основној школи „Моша Пијаде“ у Жагубици, где очекујемо и присуство министра за рударетво и енергетику г-дина Александра Антића“, истакао је председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић.

Поред наведеног, сумираће се и резултати рада локалне самоуправе између два септембра у кратком филму, а званице ће имати прилике да посете изложбе и друге садржаје којима ће бити обележен Дан општине Жагубица 2015. године.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji