Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Најављени радови на потесу „Лопушњак”

-Radovi na brdskim putevima u opstini ZagubicaСа тенденцијом спајања крепољинског и осаничког атара и спајања са путем који води према Кучеву, изводе се послови на уређењу путева на потесима перовача и вртеч.

Руководство општине Жагубица одазвало се на позив Савета две месне заједнице, Крепољина и Осанице, а започети радови се обављају по планираној динамици у шта се лично уверио и председник општине Сафет Павловић, обилазећи терен. Иначе, мештани су до сада до имања и салаша ишли обилазном деоницом која је била знатно даља и којом се могло кретати искључиво пешака.

Из разговора са житељима Осанице и Крепољина, председник општине Жагубица, информисао се о текућим радовима, као што су релације које још треба одрадити, како би се боље функционисало у овом делу на граници два насеља. Такође је мештанима обећао да ће бити уређени и делови путева на потесу Лопушњак.

Брдских и атарских путева на територији општине Жагубица је много, али је оних неуређених све мање, јер је локална самоуправа одлучна у намери да свима обезбеди добру проходност на локалним саобраћајницама како би лакше и лепше живели.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji