Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

У Селишту улице спремне за асфалтирање

-Ulice u Selistu spremne za asfaltiranjeРадови на инфраструктурним објектима, доградњи водосистема, поправци путева и улица по насељима и осталог што прати грађевинску сезону у општини Жагубица изводе се пуним капацитетом, а исте редовно обилазе и представници локалног руководства како би на најбољи начин у сарадњи са мештанима и представницима месних заједница испунили дата обећања и планове спровели у дело.

Председник oпштине Жагубица Сафет Павловић, изразио је задовољство одрађеним пословима у једној од најпрометнијих улица у Селишту, а председник месне заједнице Дамир Гочић, истакао:

„Хомољска улица је од великог приоритета како за мештане Селишта, тако и Лазнице, па су припремни радови спроведени пред асфалтирање веома значајни. Одрађени су пропусти што је битно како би се очувао асфалт, а исто тако упоредо је одрађен пољски пут у дужини од 3,5 километара, где су булдожером пробијене све препреке које су мештанима до сада ометале пролаз. Цена ове инвестиције је око 350 хиљада динара“, истакао је Гочић и том приликом се захвалио локалном руководству на свесрдној помоћи.

У Селишту су поред изградње водоводног система на који су мештани чекали годинама, одрађени и други приоритети обећани од стране локалне самоуправе на шта су мештани изузетно поносни, сто улива поверење и даје још више подстреха руководству да се подједнако брине о свим мештанима општине.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji