Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ученици у Селишту започели школску годину у уређеним просторијама

-Sredjene skolske prostorije u SelistuУченици у Селишту, издвојеног одељења школе „Јован Шербановић“ Лазница, школску годину започели су  у уређеним просторијама, за чије је сређивање новац опредељен из буџета општине Жагубица.

Школу у Селишту посетио је председник општине Жагубица Сафет Павловић, са најближим сарадницима и уверио се да ће за ученике у овом објекту школске 2015 – 2016 настава бити безбедна.

Напомињући посебно да је школа била у изузетно лошем стању, поред тога што је захвалила локалној самоуправи, уцитељица Жељкица Пећић је истакла да jе доста тога урађено како би и ученици у Селишту имали пријатан боравак у школи.

Школа је добила сређену учионицу, зборницу и ходник, замењена је столарија, урађена нова инсталација и расвета...  А у сарадњи Месне заједнице Селиште и родитеља чија деца похађају наставу, ограђено је и школско двориште.

Улагање у школске објекте на читавој територији општине Жагубица исплативо је у потпуности, јер је безбедност ученика на првом месту, па ће тако поред урађеног до сада, у школи у Селишту наредних дана бити обезбеђене и друге неопходне ствари како би школовање деце било боље.

Наставу у подручном одељењу у Селишту школе „Јован Сербановић“ из Лазнице ове школске године похађаће само пет ђака од првог до четвртог разреда, а локална самоуправа ће се и даље залагати да без обзира на број ученика све школе из године у годину имају боље услове за рад. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji