Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Фудбалски клуб „Хомољац“ из Жагубице оформио омладинску екипу

-Omladinska ekipa FK HomoljacФудбалски клуб „Хомољац“ из Жагубице оформио је омладинску екипу фудбалера који ће се ове сезоне такмичити у региону западне Србије. По речима чланова управе клуба, велики је помак учињен ка развоју спорта у општини, самим тим што ће и омладинци који се у овој категорији покажу као најбољи стећи право да играју и такмиче се у већем рангу као првотимци.

На стадиону „Хомољца“ у Жагубици одиграна је друга утакмица у  лиги где је екипа из Жагубице угостила фудбалере из категоријје омладинаца „Пролетер“ из Вранова.  Утакмица је завршена резултатом 3:5 што није обесхрабрило фудбалере Хомољца, већ им дало још више елана да у наредним утакницама које ће играти у региону западне Србије постижу боље резултате и самим тим заузму завидно место на табели.

Тренер екипе омладинаца фудбалског клуба „Хомољац“Драган Гаузановић, каже да је првенство почело 23. августа, а омладински клуб „Хомољац“ играо је као гостујућа екипа у Тополи где је резултат био 5:0 у корист домаћина. У лиги ће играти укупно 11. екипа по такозваном  бод систему , где се после 22. кола играју Плеј оф и Плеј аут, сто значи да првих шест екипа играју за прво место а осталих пет за опстанак у лиги.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji