Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уручени поклони првацима

-Podeljeni pokloni za dobrodoslicu prvacima u ZagubiciШколска година за ученике основних и средње школе на подручју општине Жагубица започела је на време. Првацима сусвечану добродослицу пожелели старији ученици скола који су припремили пригодан програм.

Несебичну подршку свим ученицима, а посебно првацима прузило је и локално руководство које је и ове године по традицији првацима уручило поклон пакетиће који садрже комплет о правилима у саобраћају и неколико ситница које ће основце полазнике подсећати на први дан у школи.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, је у кратком обраћању приликом обиласка школа у Крепољину, Лазници и Жагубици, поздравио прваке и родитеље пожелевши успешан почетак школовања, пуно добрих оцена и срећу кроз цело школовање. Исто су учинили и директори поменутих школа који су посебно изразили захвалност локалној самоуправи на изузетној сарадњи.

Заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, посебно је нагласио да је залагање за добробит свих ђака и успешније школовање ученика важно локалном руководству, и да се то најбоље показује одрађеним радовима, како у матичној школи у Жагубици тако и у подручним одељењима.

Иначе, у општини Жагубица наставу за основно образовање похађаће укупно 70 ђака првака.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji