Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уведено грејање у подручном одељењу школе у Осаници

-Uvedeno parno grejanje u os u OsaniciРадови на сређивању школских објеката у општини Жагубица спроводе се пуним интензитетом како би ученици школску годину дочекали у лепшим просторијама и учионицама. Поред матичне школе „Моша Пијаде“ у Жагубици, где су у току радови на термичкој изолацији и поставци нове столарије, упоредо се ради и у издвојеним одељењима као што је објекат у Осаници, где се ради грејање. Комплетно особље издвојеног одељења у Осаници, не крије задовољство, јер с обзиром да у школи до сада није постојало парно грејање, новоуведено  ће пуно значити.

По речима брачног пара Станишић, који раде као учитељи у Осаници, решен је приоритет који ће допринети унапређењу наставе, јер ће ученици у грејној сезони имати устаљену температуру ваздуха што ће им улепшати боравак у установи. Уз несебичну захвалност локалном руководству, учитељ Мирослав Станишићпридаје велики значај радовима, поготовошто ће ученици наставу похађати у топлијим учионицама, а то је велики корак ка унапређењу наставе, поготово када су јаке зиме и мразеви.

Радови у подручном одељењу у Осаници добијају завршницу, a oбећање задато од стране локалног руководства, испуњено је. Тако ће за 37 ученика, колико похађа наставу у издвојеном одељењу у Осаници, услови школовања бити квалитетнији.

Поред тога што је решила још један обећани задатак, локална самоуправа и даље ће помагати  и у сарадњи са представницима месних заједница испуњавати  дaтa обећања.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji