Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ловачки дом у Медвеђици предат на коришћење

1Otvaranje Lovackog doma u MedvedjiciОтварање Ловачког дома у Медвеђици уприличено је на манифестацији "Дани проје и сира" која је у организацији Туристичке организације Жагубица одржана у овом селу.

Свечаним пресецањем врпце, председник општине Жагубица Сафет Павловић је заједно са представницима ловачких секција Крепољина и Доње реке предао простор на коришћење. Отварању су присуствовали многобројни посетиоци манифестације, представници локалне самоуправе, директори школа и јавних установа општине Жагубица, председници ловачких секција у општини, као што су:  Горан Стевуљевић, председник секције ловаца из Крепољина, Војислав Павловић, председник секције Медвеђица, Родољуб Панић, председник ловачке секције Близнак, Бранислав Живковић, председник Ловачког удружења „Јован Шербановић“ Жагубица, као и остали ловци.

Адаптација Дома за ловце у Медвеђици и уређење просторија представља важност за ловце, како у Медвеђици, тако и у Близнаку и Крепољину, којима су предати и кључеви како би исте користили за своје потребе. Председници поменутих ловачких секција сложни су у мишљењу да је простор веома користан и од великог значаја.

Удружење ликовних уметника Хомоља придружило се акцији уређења Ловачког дома и подржало рад и залагање локалног руководства тако што је за ову прилику насликало прелепи билборд са мотивима фауне који су обележје ловства.

Простор који је од стране председник општине Жагубица Сафета Павловића, предат на коришћеље, могу користити ловци са територије целе општине Жагубица, а залагање локалне самоуправе на свим пољима, па и на пољу лова још једном се исплатило, јер су и ловци Крепољина и два најудаљенија села у општини добили свој простор у којима ће организовати дружења и реализовати планиране активности.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji