Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пантелејски сусрети у Милановацу - 2015

1Pantelejski susreti u Milanovcu 2015Пантелејски сусрети у селу Милановац обележени су по традицији и ове године под покровитељством локалне самоуправе а у режији Туристичке организације и Културно – просветног центара „Јован Шербановић“ Жагубица. Месна Заједница „Врело“ Милановац потрудила се да и ове године буде добар домаћин, те је за све учеснике програма и госте била уприличена богата вечера.

Догађај је обележило гостовање културно – уметничких друштава са подручја Жагубичке општине, који су приказали богат репертоари своје умеће, те је публика са одушевљењем пратила програм манифестације коју је званично, пригодним говором, отворио председник општине ЖагубицаСафет Павловић.

Тихомир Пауновић, председник  Месне заједнице „Врело“ истакао је да  би без финансијске подршке локалног руководства било јако тешко организовати саму манифестацију.

Мештани су се окупили у великом броју, а за организоване сусрете имали су само речи хвале.

Програм је одржан у школском дворишту, где је за ову прилику и потребе школе специјално направљена прелепа позорница која ће убудуће користити ученицима за представљање различитих активности у оквиру школског програма у летњем периоду.

Пантелејски сусрети у Милановцу протекли су весело, а у низу манифестација које се организују  у општини Жагубица, грађане већ у недељу 16.  августа очекују Дани проје и сира у суседном селу Медвеђица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji