Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oдржана 62. седница Општинског већа општине Жагубица

62 sednica Opstinskog veca u ZagubiciУ Жагубици је одржана 62. седница Општинског већа, којом је председавао председник општине Сафет Павловић.

Већници су разматрали више од четрдесет тачака дневног реда од којих ће две тачке ићи на даље разматрање и усвајање одборницима Скупштине општине Жагубица, и то: Предлог Одлуке о измени и допуни одлуке о буџету за 2015. годину и Предлог одлуке о укидању општинских путева.

Чланови већа усвојили су Одлуку о промени апропријације, Одлуку о покретању поступака за прибављање непокретности у јавну својину непосредном погодбом, путем размене, затим захтев јавног предузећа Дирекције за развој и изградњу општине Жагубица за давање сагласноси за постављање ивичњака на паркингу у улици Краља Милана у Жагубици и измени фекалне канализације секундарних прикључака, а све као припрема за асфалтирање.

Поред поменутих, дневни ред су сачињавале и информације о ценама Републичко геодетског завода извршном инспекцијском надзору, Препорука Штаба за ванредне ситуације, Обавештење Удружења за очување  и промоцију витешких  вештина о одржавању Витешког турнира, као и многобројни захтеви грађана који су прослеђени надлежним институцијама на разматрање и усвајање.

Седници су поред чланова већа присуствовали и помоћник председника општине Душан Милосављевић, педседник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић, директори јавних предузећа и установа и представници ресурних одељења Општинске управе.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji