Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 23. седница Скупштине општине Жагубица

-23 sednica SO ZagubicaУ присуству 19.одборника у Жагубици је одржана 23. седница Скупштине општине. Разматрано је укупно шест тачака од којих је најважнија била Предлог одлуке о измени и допуни одлуке о буџету општине Жагубица за 2015. годину.

Заседањем је председавао Дејан Николић који је и образложио најбитније усвојене тачке:

"Прва тачка дневног реда била је Одлука о измени и допуни Одлуке о буџету за 2015 годину. Главно доношење ове одлуке су добијена средства од Министарства пољопривреде и заштите животне средине у износу од 6 милиона динара, која су предвиђена за изградњу и ревитализацију брдских и атарских путева. Та средства су расподељена код јавног предузећа Дирекција за изградњу, преко којег ће се изводити поменути радови. Дакле, за 6 милиона динара увећана је и приходна и расходна страна буџета. Код осталих корисника буџета урађена је прерасподела између апропријација. Такође бих издвојио и тачку четири дневног реда... Пошто је досадашњем вршиоцу дужности директору јавног предузећа Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица истекао мандат, Скупштина је донела решење о именовању Милана Симића за вршиоца дужности директора овог јавног предузећа."

Председник општине Жагубица у рубрици одборничка питања такође се обратио одборницима захваливши на квалитетном и ефективном раду Скупштине општине, чиме може изузетно да се похвали.

Поред председника општине седници су присуствовали и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, народни посланик Оливера Пауљескић, као и Андреја Милосављевић, председник Удружења грађана „Покрет за Хомоље“.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji