Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Унапређење енергетске ефикасности Основне школе у Жагубици

1Radovi na osnovnoj skoli u Zagubici 2015Радови које финансира Фонд за енергетску ефикасност Србије у сарадњи са општином Жагубица реализују се по плану, а ученицима биће обезбеђен квалитет рада у топлијим учионицама.

Школски објекат имаће комплетну изолацију зграде, нове прозоре и нова врата, аза пројекат  енергетске  ефикасности издвојено је 18 милиона динара.

Основну школу обишао је председник општине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима и лично се уверио у квалитетан рад извођача.

Заменик председника Љубиша Јовкић истакао је да је ово једна од највећих инвестиција урађених у општини Жагубица у протеклом периоду, али да се ту не стаје са радовима:

„У скорије време почеће радови  на асфалтирању паркинга на „ТРГУ ОСЛОБОЂЕЊА“ у Жагубици, јер смо свесни  чињенице да је гужва у саобраћају све већа и да више нема места за паркирање,обзиром да тренутно у Жагубици постоји само један паркинг који није асфалтиран. Дакле, имаћемо један модеран паркинг који ће омогућити бољу комуникацију у саобраћају. Одобрен нам је кредит од којег ће се финансирати радови на канализацији у насељу Жагубица што је од изузетне велике важности за грађане. Очекује нас спровођење тендера за канализацију и убрзани радови на довршетку канализационе мреже“, додао је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Помоћник директора школе "Моша Пијаде" Славиша Рашић, изразио је изузетно задовољство поводом радова на школи чији је значај од изузетне важности и безбедности ученика, као и то да се радовима на школи побољшава квалитет наставе, а уједно долази и до уштеде енергије.

Како би се радови спровели по динамици и испоштовали рокови, председник општине Жагубица Сафет Павловић, свакодневно је у контакту  са извођачима и подизвођачима радова и редовно обилази градилишта, с обзиром да је циљ локалне самоуправе да унапредили живот мештана у сваком селу на подручју општине.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji