Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршено финале турнира у малом фудбалу "Јошница 2015"

1Svetoilijski turnir u malom fudbalu u Josanici 2015Укупно 17. екипа узело је учешће на Светоилијском турниру у малом фудбалу „Јошаница 2015“, који је одржан од 03. – 09. августа. Победу је ове године однела екипа фудбалера „Жика Бомба“ Лазница.

Омладинска органицација из Јошанице у сарадњи са Месном заједницом организовала је турнир на опште задовољство свих генерација, јер у дане турнира у селу на игралиште дође већина житеља жељних разговора и забаве.

Ненад Миленковић, председник организационог одбора каже да је такмичење пратила лепа атмосфера током свих вечери и да је све протекло на фер и коректан начин без инцидената, а оно што је најбитније јесте дружење.

Председник Фудбалског Савеза општине Жагубица Дејан Тошић, захвалио је локалној самоуправи на финансијској помоћи и подршци и ове сезоне на турнирима и изнео мишљење да је улагање у спортске активности права ствар.

Финална утакмица  у којој су се састале екипе „Шмекери“ Селиште и „Жика Бомба“ Лазница, завршена је резултатом 1: 7, док је утакмица за треће место у категорији сениора завршена резултатом 3:0 у корист екипе МЗ „Врело“ Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji