Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Турнир у малом фудбалу „Крепољин 2015“

1Zavsreno finale turnira u malom fudbalu Krepoljin 2015Турнири у малом фудбалу који су организовани у готово свим селима на подручју општине Жагубица окупили су доста љубитеља овог спорта. Тако је у насељу Крепољин одржан турнир у серији такмичења које финансијски потпомаже општина Жагубица као генерални покровитељ. Укупно је учествовало девет екипа које је током свих вечери публика пратила навијајући за своје фаворите. Финално вече посећено и од стране локалног руководства, донело је доста добрих голова.

"Задовољан сам свеобухватно турнирима у малом фудбалу који су организовани у нашој општини, а посебно турниром у Осаници, Жагубици и у Крепољину. Има доста квалитетног и доброг фудбала. Има екипа и са стране које дају један посебан квалитет турнирима, јер у нашој општини нема организованих клубова за мали фудбал. Тај додатни квалитет привлачи публику, јер она воли да гледа занимљиве утакмице, а то се постиже једино када се на терену налазе врхунски фудбалери. Локална самоуправа ће увек бити ту да финансијски помогне у организацији", истакао је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Турнир „Крепољин 2015“ обележила је добра спортска атмосфера и богат фонд награда, а велико интересовање публике изазвала је и ревијална утакмица најмлађих учесника екипа Орлића и Крепољинчићакоја је завршена резултатом 1:4.

На крају су најбољи, како налажу пропозиције, добили пехаре и то за прво место екипа "Бест" Сиге, за друго екипа "Жика Бомба" Лазница, а за треће МЗ „Победа" Осаница.

С обзиром да је фудбал грана спорта за коју влада највећа заинтересованост, почетак јесењег дела првенства ће такође обрадовати навијаче на предстојећим утакмицама у великом фудбалу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji