Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Радови на уређењу просторије за централну стерилизацију у Дому здравља Жагубица

1Radovi na uredjenju prostorije za sterilizaciju u Domu zdravlja ZagubicaАкредитована здравствена установа у Жагубици спроводи све мере у складу са правилима и прописима потребним за правилније вођење послова и ефектније пружање услуга пацијентима који се лече у Дому здравља. Са тим циљем, по техничкој документацији која је прописана од стране надлежне комисије, а урађена у сарадњи са главном сестром, отпочели су радови на сређивању просторије за централну стерилизацију.

Како Дом здравља нема довољно средстава, локална самоуправа је одмах реаговола и финансијски помогла изградњу ове просторије за коју се каже да је срце установе у којој се стерилишу сви инструменти, униформе, мантили и све што је неопходно за рад. У централној стерилизацији се стерилише и сав материјал за све амбуланте, те је постојање овакве просторије изграђене према свим стандардима и прописима прекопотребан за квалитетнији рад здравствене установе.

Директор Дома зравља у Жагубици Слободан Огњановић, истиче да локална самоуправа има разумевања за потребе у области здравства и максимално пружа финансијску подршку овој здравственој установи, како би могла неометано да функционише, а све у интересу грађана општине Жагубица.

Мотив Дома здравља у Жагубици који је акредитован на три године,  јесте стално залагање за унапређење квалитета рада и безбедности пацијента, где запослени теже остварењу заједничких интереса и пролазе кроз процес континуираног учења. У свему томе имају несебичну подршку локалне самоуправе.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji