Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Адаптација просторија Здравственог осигурања у Жагубици

1Adaptacija prostorija Zdravstvenog osiguranja u ZagubiciРепублички фонд за здравствено осигурање филијала за Браничевски округ са седиштем у Пожаревцу, послује на територији целог Браничевског округа. По речима в.д директора ове установе Неле Митић - Стојадиновић, редовно брине о својим осигураницима пружајући им услуге и права из обавезног здравственог осигурања, као што су наплата путних трошкова поводом коришћења здравствене заштите, наплата боловања и друга права у складу са законом о осигурању.

Како би запослени имали што адекватније услове за рад и самим тим могућност да  осигураницима помогну у највећој мери, неопходна је и адаптација појединих простора у оквиру филијале, јер су неки од њих, као што је испостава у Жагубици, у јако лошем стању, те је локална самоуправа у договору са вд. директором ове установе одлучила да одвоји средства за реновирање просторија у Жагубици.

По завршетку уређења просторија здравственог осигурања, корисницима услуга биће пружена, према најавама в.д. директора Здравственог осигурања Неле Митић, олакшавајућа повољност:

"Након завршених молерских радова, биће организована првостепена лекарска комисија, која по правилнику рада лекарских комисија за сада заседа у Петровцу на Млави за Петровац, Жагубицу и Кучево, од јесени ове године почеће са заседањем у испостави Жагубица и то сваког четвртка, што представља олакшавајућу околност за наше осигуранике, јер неће морати више да путују за Петровац", истакла је директорка.

Здравствена заштита, која је за осигуранике веома важна, подједнако је битна и за представнике локалног руководства, па је самим тим инвестирање у објекат, у испостави Жагубица, још један корак ка побољшању услуга из ове области. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji