Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Настављају се радови у Крупаји

1Krupaja dobila javni toalet Комплетно сређена зграда Дома културе у селу Крупаја која обухвата и пратеће просторије за различите потребе мештана, веома добро дефинише улагање локалног руководства у инфрастуктуру општине Жагубица.

Сређује се и реконструише oно што је у интересу житеља општине, а све радове обилази председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Поводом завршнице још једног посла у Крупаји, председник је истакао да је ово насеље специфично по томе што је у периоду до 2012. године добијало безначајна средства из буџета општине Жагубица, што се значајно променило у протеклих скоро четири година.

Према његовим речима, ово насеље полако, али сигурно напредује.

"Уређен је и реновиран комплетан Дом културе, асфалтирано је неколико улица... поред тога, редовно се вршило крпљење рупа и редовно се одржавали атарски путеви, што ће се и у наредном периоду наставити. По први пут је ово насеље добило и јавни тоалет. Могу да обећам грађанима Крупаје да ће врло брзо бити решено и водоснабдевање", нагласио је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Топлица Стојановић, члан Савета месне заједнице Крупаја, навео је да се залагање локалне самоуправе за уређење села исплатило, јер су, како каже, уложени велики напори да центар насеља добоје нови изглед, какав и доликује. Посебно наглашава да су са циљем бољег живота испуњени скоро сви захтеви мештана.

С обзиром да је грађевинска сезона у пуном јеку у општини Жагубица, мештане очекују радови на свим пољима, а село Крупаја до краја године биће још уређеније.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji