• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршен први турнир у малом фудбалу у Сувом Долу

1Prvi turnir u malom fudbalu u Suvom Dolu 2015Уз велико залагање омладине, у Сувом Долу је први пут организован турнир у малом фудбалу, који је трајао од 17-ог до 20-ог јула.

Турнир је поред многобројних екипа окупио и велики број посетилаца. Добра организација обележила је такмичење, које ће по речима омладине села, која је била главни организатор, догодине бити и боље осмишљено.

Према речима председника Месне заједнице Суви До Дејана Тошића, планови су да се ово такмичење омасови и спортски дух подигне на виши ниво.

Надметање у малом фудбалу је организовано уз велику подршку локалне самоуправе, а председник Скупштине општине Дејан Николић, похвалио је ангажовање великог броја младих и најавио помоћ општине Жагубица не само у спорту, већ и у осталим дешавањима која  ће уследити у месној заједници Суви До.

Захвалнице су добили сви учесници, док су пехари за прво, друго и треће место, припали најбољима, а поделили су их Душан Милосављевић, помоћник председника општине и Дејан Николић, председник Скупштине општине Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=lL9gWSZzLIA{/videobox}


© 2019 Општина Жагубица
design by XB