Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Реновирана зграда Дома културе у Милановцу

1 Sredjen Dom kulture u Milanvcu 2015Велика акција уређења свих насеља у општини Жагубица спроводи се увелико. У ту акцију спада и сређивање комплетне зграде Дома културе у селу Милановац, које је управо завршено.

Председник Месне заједнице „Врело“ Милановац Тихомир Пауновић, са поносом је истакао да је обављен посао од велике важности за насеље и мештане који у њему живе, поготову узимајући у обзир да овај простор није реновиран 30 – так година.

Поред одрађених пoслова, Савет месне заједнице у Милановцу, у договору са локалном самоуправом, планира још активности које су од значаја за насеље.

Приликом обиласка села Милановац, председник општине Жагубица Сафет Павловић, је проценио да су послови добро и квалитетно одрађени. Том приликом је истакао и остале приоритетне радове који ће бити започети у најскорије време:

"Најважнија капитална инвестиција за насеља Милановац, Сиге, Крупају и Близнак, јесте водоснабдевање. Овом приликом желим обрадовати житеље да ће радови на водоснабдевању отпочети средином септембра, а већ до краја године сва домаћинства ових насеља добиће здраву и питку воду. Једина дужност свих грађана за сада је та да о свом трошку купе и измонтирају водомер. Након тога следи предаја свих водоводних мрежа јавном комуналном предузећу "Белосавац" Жагубица, које ће се даље бринути о функионисању водовода", истакао је председник општине Жагубица.

Задовољни мештани само потврђују да се залагање локалне власти исплати. А према речима владајућег руководства локалне самуправе, послови ће се и даље одрађивати по приоритетима, све за добробит житеља општине Жагубица. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji