Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Финална утакмица турнира „Жагубица 2015“ завршена резултатом 0:1

TURNIR 2015Веома добра и у појединим тренуцима драматична финална утакмица, обележила је завршницу Светоилијског турнира у малом фудбалу „Жагубица 2015“. За прво место надметале су се екипе „Жика Бомба“ и „Хомоље - Оранж ауто“ а реултат је 0:1. Такмичење су и ове  године организовали Месна заједница „Врело“ Жагубица и општински фудбалски Савез.

Пехаре су капитенима најефикаснијих екипа поделили председник општине Жагубица, председник фудбалског Савеза општине Жагубица и за категорију пионира председник Скупштине општине.

Игра коју су приказали играчи 17. екипа на Светоилијском турниру у малом фудбалу „Жагубица 2015“, који је одржан од 22. до 31. августа је по мишљењу играча могла је бити и за нијансу боља а турнир је у потпуности оправдао очекивања.

Учешће је узело укупно 13. екипа у сениорској и 4. екипе у конкуренцији пионира. Треће место у категорији сениора заузела је екипа фудбалера СУР „Лале“ Жагубица. Пионири су остварили следећи пласман: прва је екипа „Хомоље - Оранж ауто“, друга „Критична ситуација“ из Рибара, а трећа „БМВ - дортунд“ из Лазнице.

turnir 2015-zajednicka

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji