Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Најављени грађевински радови у селу Јошаница

dom kulture josanicaУлагање у сређивање Домова културе на подручју општине Жагубица за локалну самоуправу представља посебн задатак јер је веома важно да се грађанима обезбеди адекватно место за реализовање планираних културних догађаја. Ови објекти, од великог значења, јесу места где се по селима одржавају најкурупнија дешавања: манифестације, приредбе, скупови и остало те је самим тим реконструкција неопходна како би се постигла потпуна функционалност. Са тим циљем су после дужег времена и деценија обновњени Домови културе у Крупаји, Бкизнаку, Рибару , Изварици и осталим селима, а завршена је и реконструкција Дома Културе у Јошаници.

По  речима члана Савета месне заједнице „Будућност“, Радомира Миленковића, спољашњи изглед зграде Дома културе био је у веома лошем стању па завршница ових радова више него значајна: за мештане који ће зграду и користити а такође и за лепши изглед центра насеља.

Приликом обиласка села Јошаница и завршених радова на згради Дома Културе, председник општине Жагубица, Сафет Павловић, прецизирао је да ће бити одрађен још један посао који за локалну самоуправу представља велику инвестицију а то је изградња моста оштећеног приликом поплава које су погодиле и општину Жагубица прошле године. У току је припрема целокупне потребне документације, а биће расписана и јавна набавка за извођача радова који су највљени за почетак семптембра месеца.

Мештани Јошанице за прелаз преко реке тренутно користе привремено направњени насип, тако да ће најавњени радови значити пуно, а све што је до сада урађено у Јошаници доприноси томе да мештани имају боље услове за обављање свакодневних послова.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji