Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Реализована идеја омладине села Близнак

Radovi na sportskom terenu u BliznakuИдеја за сређивање игралишта у школском дворишту у Близнаку проистекла је од млађе популације житеља овог села који немају спортски терен, а ни услове за бављење спортом.Савет месне заједнице „Будућност“, добру замисао спровео је  у дело и у договору са локалним руководством општине Жагубица започео радове.  

Радови започети пре извесног времена сада су у пуном интензитету, а теренепо свим насељима, редовно обилази председник општине, Сафет Павловић, који поред материјалне, извођачима радова и мештанима пружа и моралну подршку:

„За неколоко дана грађани Близнака добиће ново игралиште за мале спортове, где ће моћи да играју фудбал, кошарку и рукомет. Завршна фаза радова је у току, посипање ризлом, а у плану је и асфалтирање.  У Дому културе смо такође комплет одрадили грејање, што је веома важно како би просторије биле функционалне у потпуности  а грађани их користили за различите потребе“, рекао је Павловић, након обиласка терена у Близнаку.

Поред уређења игралишта где ће млади пронаћи разоноду и развијати спортски дух, за остале становнике села важност представља и адаптациаја зграде Дома културе, где ће уследити послови на улепшавању екстеријера.

Спортски терен у селу Близнак, где се обављају финални послови, већ наредних дана биће у употреби на задовољство ђака школе  и омладине, а када је у питању бољи живот мештана  у плану су и веће инвестиције од којих је најављена и најважнија: а то је обезбеђивање здраве пијаћае воде за мештане најудањенијих села у жагубичкој општини где се увелико ради на сређивању документације за изградњу водовода.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji