Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен први турнир у малом фудбалу у Сувом Долу

1Prvi turnir u malom fudbalu u Suvom Dolu 2015Уз велико залагање омладине, у Сувом Долу је први пут организован турнир у малом фудбалу, који је трајао од 17-ог до 20-ог јула.

Турнир је поред многобројних екипа окупио и велики број посетилаца. Добра организација обележила је такмичење, које ће по речима омладине села, која је била главни организатор, догодине бити и боље осмишљено.

Према речима председника Месне заједнице Суви До Дејана Тошића, планови су да се ово такмичење омасови и спортски дух подигне на виши ниво.

Надметање у малом фудбалу је организовано уз велику подршку локалне самоуправе, а председник Скупштине општине Дејан Николић, похвалио је ангажовање великог броја младих и најавио помоћ општине Жагубица не само у спорту, већ и у осталим дешавањима која  ће уследити у месној заједници Суви До.

Захвалнице су добили сви учесници, док су пехари за прво, друго и треће место, припали најбољима, а поделили су их Душан Милосављевић, помоћник председника општине и Дејан Николић, председник Скупштине општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji